Början på nästa utmaning

                                                      

 

Den här bloggen kommer att handla om mitt sätt att ta mig hela vägen till Sparta. Hur jag förbereder mig vilka tankar jag har om loppet vad jag äter och vad jag har planerat att äta under själva tävlingen. En del hur jag tränar, det är ingen specifik träningsblogg utan mer hur jag ser på mig själv och loppet. Det är snart tio år sedan jag var aktiv, loppet är det tuffast och enligt mig det mest prestigefyllda lopp man kan genomför inom ultralöpning. Så ska jag återvända till ultralöpningen för en kortare viset, så är det Spartathlon det enda som lockar.

 Jag har en medicinsk historia som är i kraftigaste laget, ändå är jag helt trygg i mitt nya äventyr. För mig finns inte den minsta tvekan om loppet och min förmåga att genomföra det. Utmaningen är stor och då blir min vilja att lyckas det som tar mig hela vägen. Naturligtvis har sommarens äventyr en stor betydelse. Jag har haft två mål i många år det ena var Äventyret sommaren 2016 det andra målet var Spartathlon 2017. Och sommarens äventyr gjorde det enkelt att nu sätta fokus på min kanske sista stora utmaning.

 

Sen är det en sak till, under min träning till Spartathlon blir det en hel del långpass i fjällvärden den kommande sommaren i en helt underbar natur. Det blir även några riktigt långa pass under vårvintern. Om det finns intresse så finns möjlighet att bli med på något eller några av dessa helt äventyrliga löpningar. Där vi naturligtvis anpassar farten så att det känns bra för dom som är med. Möjligheterna är stora och jag har goda kontakter med arrangörer så löpningarna kan bli en upplevelse för livet, i en miljö som få har sett.

Den egentliga bloggen tänkte jag börja med första måndagen i oktober, sen blir inläggen ca 2 i veckan. Så nu är det bara att planera och haka på för dom som känner sig manade.